Over ons

Wij zijn Stef, Mandy en Daan de hond. Wij zijn de gezichten achter de webshop andwood. De afgelopen jaren is onze passie voor hout uitgegroeid tot deze prachtige webshop. Stef werkt al een paar jaar als boomverzorger bij  boomverzorgingsbedrijf TreeUnit. Hier werkt hij samen met zijn tweelingbroer. De afgelopen jaren hebben ze vele, veel te mooie bomen moeten kappen door veel verschillende redenen. Veel hout werd versnipperd, wat wij hartstikke zonde vonden. Daarom bedachten wij: waarom kunnen we het hout niet een nieuw leven in blazen? Zo gezegd, zo gedaan. Tot in de late avonduurtjes naast onze banen gingen we aan de slag. Kort gezegd: een uit de hand gelopen hobby. Met als resultaat veel mooie boomstamtafels en unieke decoratie-items.
We houden ervan om creatief met onze handen bezig te zijn, vandaar de unieke boomstamtafels. Mandy kan tot in de late uurtjes achter haar naaimachine de leukste dingen maken, van kussens tot kleden. Ook is zij het brein achter de schermen als het gaat om social media en de fotografie van de producten. Stef is vooral bezig in de loods om de mooiste houtproducten voor jou te maken. Al het hout dat wij gebruiken is afkomstig uit Nederland en zijn met een goede redenen gekapt. Hout is een prachtig materiaal en wij proberen daarom ieder stukje van de boomstammen te gebruiken. We willen niks verloren laten gaan, daarom hebben wij ook een pagina op de website waar je leftovers kunt vinden en kopen.
Dan hebben we Daan nog. Hij speelt de hoofdrol op het Instagramaccount Daanthedog. Op het moment dat wij foto’s willen maken van de prachtige andwood producten, probeert eigenwijze Daan altijd de show te stelen. Helaas, lukt het hem niet altijd!
Aangezien wij naast de webshop ook onze eigen banen hebben, kunnen we helaas niet op ieder moment van de dag bezorgen. Dit zal in overleg met u gebeuren.
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.